REVIEWS · SKIN CARE

RUTINA PERSONALIZATA PENTRU TENUL TĂU – LIFE CARE HAPPY

Buna, draga mea!

Te-ai gândit vreodată ca iti poti personaliza crema pentru ten in functie de nevoile din ziua respectiva? Ca la începutul zilei iti poti alege ingredientul benefic tenului tau pe care il poti adauga in crema hidratanta? Ei bine Life Care Happy ne ofera aceasta posibilitate.

IMG_20210829_200700

Life Care Happy a lansat un kit care iti ofera posibilitatea de a combina crema de fata hidratantă cu trei tipuri de seruri astfel încât sa iti rasfeti tenul asa cum iti doresti. Setul este format dintr-o crema ultra hidratantă cu acid hialuronic si un set cu trei seruri foarte concentrate.

Crema ultra hidratantă cu acid hialuronic si protecție solara 15 netezește liniile fine si corecteaza optic ridurile de expresie, datorita spf-ului 15 protejează pielea si previne îmbătrânirea prematura. Formula are un puternic efect antioxidant si de hranire datorita extractelor naturale din compoziție: magnolie, mușetel, scoarta de salcie, ceai verde, tuia, grapefruit si propolis.

IMG_20210829_200616

Setul conține trei serumuri cu vitamine: coenzima Q10, Vitamina C, Vitamina B3. Coenzima Q10 combate eficient ridurile si liniile fine, stimulează regenerarea celulara si ajuta la prevenirea îmbătrânirii tenului. Vitamina C este un puternic antioxidant, reduce petele pigmentare, uniformizeaza si lumineaza tenul. Vitamina B3 minimizează porii, combate imperfecțiunile tenului fiind benefica pentru pielea cu probleme ca acneea, excesul de sebum si roseata.

IMG_20210829_200550

Serurile sunt foarte concentrate si nu se folosesc in stare pura, ci doar in combinație cu o crema hidratanta pentru ten, doza maxima fiind de trei picături.

Eu am început sa amestec cateva picături din Coenzima Q10 in crema pentru ten, dar si serul cu Vitamina B. Se creează o textura interesanta si unica de fiecare data in functie de cantitate, iar tenul meu este rasfatat cu o combinație de ingrediente benefice lui. Folosirea celor trei seruri in crema pentru ten promit un ten mai ferm, mai luminos, sănătos si fara imperfecțiuni.

Setul ce conține cele 3 seruri si crema cu acid hialuronic pentru ten este disponibil pe life-care.com aici, iar la achizitionarea acestuia beneficiezi de transport gratuit.

Cum ti se pare aceasta idee si care este primul ser pe care l-ai combina cu o crema hidratanta pentru ten?

Iti mulțumesc pentru vizită.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.