HAIR · REVIEWS

Life Care – Produse cu plante si cofeina împotriva căderii parului

Buna dragilor!

Cu totii avem perioade pline de activități care ne suprasolicita. Suprasolicitare pe care o putem observa prin căderea părului, dar Life Care ne vine in ajutor cu 2 produse cu cafeina impotriva caderii parului.

Astăzi va voi prezenta 2 produse fabricate in Germania, care au super preturi si rezultate vizibile dupa 24 de saptamani. Este vorba despre samponul împotriva căderii părului si serul pentru stimularea creșterii parului.

IMG_20210802_104631 (1)

Sampon împotriva căderii parului, cu cofeina si plante Bio.

Acesta are un conținut bogat in cofeina care revitalizeaza scalpul, intareste radacina firului de par si o protejaza impotriva factorilor externi. Contine urzica si menta Bio care împiedică apariția mătreții, lupta împotriva căderii parului si stimuleaza creșterea densității si grosimii firului de par. Șamponul este pentru toate tipurile de par, nu contine parabeni, coloranți si uleiuri minerale.

Serul pentru stimularea creșterii parului, cu cofeina si plante Bio.

Acesta este dezvoltat pentru a reduce pierderea temporara, ereditara sau hormonala a parului si pentru a promova creșterea parului. Cafeina este Ingredientul de bază, iar împreună cu urzica si menta Bio din compoziție stimulează circulația sanguina la nivelul scalpului, protejaza radacina, reface structura firului de par si oferă energia necesara creșterii sănătoase a acestuia. Serul poate fi folosit pe toate tipurile de par.

Nu am ajuns cu tratamentul in săptămână 24, dar deja se vad îmbunătățiri. Parul nu mai cade la fel de mult ca inainte, este mai sanatos si mai puternic cu un aspect frumos. Formulele produselor nu incarca radacina sau firul de par, iar datorita ingredientelor impiedica si apariția mătreții.

IMG_20210802_104631 (2)

Produsele impotriva caderii parului cu cofeina de la Life Care au preturi accesibile, fiind chiar reduse in aceasta perioada si sunt disponibile aici.

Ai încercat aceste produse de la Life Care sau te tenteaza sa le încerci?

Iti mulțumesc pentru vizită.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.