REVIEWS · SKIN CARE

SERUL PENTRU REGENERAREA SPRANCENELOR – BONILASH – REVIEW

Bună, draga mea! Bine te-am regăsit!

Știi deja cât de importante sunt sprâncenele pentru mine și cât de atentă am devenit la îngrijirea și înfrumusețarea lor. Dacă serul de sprâncene ar fi existat acum ceva timp m-ar fi salvat de la o întreagă perioadă neplăcută când o vizită obișnuită la cosmeticiană s-a sfârșit prin distrugerea sprâncenelor mele.

Am introdus în rutina mea serul de sprâncene de la Bonilash imediat ce l-am primit. Deși eram foarte curioasă de eficacitatea lui de ceva timp am ezitat să îl cumpăr în trecut din cauza părerilor împărțite de pe internet. L-am testat pe o perioadă mai lungă de timp, mi-am format o părere și astăzi o voi împărtăși cu tine.

IMG_20190323_121212

Serul de sprâncene de la Bonilash stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor, previne căderea excesivă a acestora în timp ce le hrănește, le hidratează și le regenerează.

Substanța activă din ser care stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor este Bimatoprost. Aceasta este îmbogățită cu ingrediente Widelash, proteine de mătase hidrolizate și biotină care întăresc fibra și rădăcina firului de păr îmbunătățind aspectul și accelerând creșterea firelor de păr . Complexul natural de 11 plante favorizează circulația sanguină reducând căderea firelor de păr și stimulând creșterea acestora.

IMG_20190323_121605

Am folosit serul de sprâncene de la Bonilash în fiecare zi în ultimele 2 luni. L-am aplicat seara pe tenul curat și câteodată și după rutina de dimineață în zilele în care stăteam în casă. Serul este ușor de folosit datorită aplicatorului care se aseamănă cu cel al rujurilor lichide, nu provoacă iritații și se absoarbe destul de repede în zona sprâncenelor. După primele săptămâni au început să apară și rezultatele. Sprâncenele s-au îndesit și arată mult mai bine.

IMG_20190323_121252

Datorită pensatului la același interval de timp am putut fi mai atentă la rezultatele folosirii serului. Rezultate care au fost observate și Brow Masterul care se ocupă de sprâncenele mele. Recomand ca serul pentru creșterea sprâncenelor să fie aplicat în fiecare zi timp de cel puțin o lună pentru a avea rezultate vizibile.

Sunt plăcut surprinsă de serul de sprâncene de la Bonilash. Eu îl voi folosi în continuare și îl recomand cu mare drag. Plănuiesc ca în viitor să încerc și serul lor pentru creșterea genelor și să revin cu impresii după folosirea lui.

Serul de sprâncene Bonilash împreună cu Mascara Med XL – Volume au fost oferite spre testare de Pr Avenue. Vă mulțumesc ❤️

Produsele se găsesc online și în farmacii.

Tu ai testat serul Bonilash sau alt ser pentru creșterea sprâncenelor?

Îți mulțumesc pentru vizită. Te aștept pe Facebook și Instagram. Pe ambele platforme am un giveaway în curs.

25 thoughts on “SERUL PENTRU REGENERAREA SPRANCENELOR – BONILASH – REVIEW

  1. Și eu folosesc acest ser și pentru mine functioneaza foarte bine, m-a ajutat mult cu umplerea golurilor din sprâncene, acolo unde nu creșteau deloc firele, acum au început sa apară și sa arate mult mai bine!

    Liked by 1 person

  2. Încă de la apariția acestui produs, am fost tentată să-l achiziționez.
    Acum, am aflat atât de multe opinii, încât va trebui să mă hotărăsc !

    Liked by 1 person

  3. Inca nu l-am testat dar am auzit ca cel pt gene e foarte bun si cum la mine problema sunt sprancenele, m-ar ajuta mult sa ies din impas si s ao ofer o forma mai buna sprancenelor 🙂

    Liked by 1 person

  4. Mi-as dori sa incerc si eu acest ser pentru niste sprancene mai dese si sanatoase. Am testat varianta pentru gene. Faina! 😘

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.