REVIEWS · SKIN CARE

RĂSFĂȚ PENTRU PIELE – LIFE CARE HAPPY

Buna dragilor! 🤗

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe blog. Din pacate in ultimul timp nu reusesc sa ma organizez atât de bine incat sa fiu activa pe social media asa cum imi doresc. Insa astazi vreau sa aduc in fata voastra cateva produse de la Life Care Happy care ne ajuta sa ne rasfatam pielea astfel incat sa nu uitam sa ne acordam cateva momente si sa avem grija de noi, indiferent cat de ocupate suntem.

IMG-20220203-WA0025

Primul produs de care vreau sa va vorbesc a mai fost prezent in postarile mele. L-am îndrăgit de la prima aplicare si ma bucur de el ori de cate ori il folosesc, mai exact este vorba despre exfoliantul pentru fata si corp care conține acid hialuronic si ulei de canepa. Am inceput sa il folosesc pe corp si exfoliaza foarte bine pielea fara sa o agreseze, iar apoi aceasta ramane super fina si hidratata. Pentru ca am vazut ca este bland cu pielea corpului, avand in compozitie cristale de zahar invelite in acid hialuronic, mi-am facut curaj sa il încerc si pe ten. Rezultatul a fost asa cum ma asteptam: ten fin si hidratat, fara sa fie agresat sau sa se senzibilizeze. Pe corp il aplic de 2 ori pe saptamana, iar pe ten il folosesc ori de cate ori imi simt tenul incarcat.

Cel de-al doilea produs este o crema pentru corp cu ulei de cânepă si plante bio care ne ajuta in aceasta perioada sa ne mentinem pielea hidratata si fina. Are o textura lejera care se întinde usor si care se absoarbe repede in piele fara sa lase pelicula deranjanta. Pe langa hidratarea pe care aceasta crema o ofera ajuta si la calmarea pielii iritate.

IMG-20220203-WA0026

Ultimul produs de astazi este o masca hidratantă pentru picioare. Trebuie sa recunosc ca nu am incercat-o inca si o pastrez pentru vremea mai calduroasa, dar am gasit cateva informații despre ea care m-au facut nerabdatoare sa o incerc. Este o masca usor de folosit fiind sub forma de șosete. Formula are la baza niacinamide, lapte de capra si unt de shea care hidrateaza intens pielea uscata, aspra, deteriorata sau iritata. M-am gandit sa mai aștept putin si sa o folosesc cand soarele isi va face prezenta si voi putea trece la sandale si pantofi.

IMG-20220203-WA0027

Pana in prezent am încercat cateva produse din portofoliul Life Care Happy si mereu am ramas surprinsa de formulele produselor si de rezultatele pe care le-am avut cu ele.

Produsele sunt disponibile pe www.life-care.com

Mulțumesc pentru vizită.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.