FASHION

UNIVERSUL PIJAMALELOR – LADYLINE

Bună, dragilor!

În urmă cu un an ne petreceam toata ziua în casă îmbrăcați în pijamale. Un an mai târziu, datorită noilor restricții suntem nevoiți să intrăm devreme în case și ne-am cam întors la timpul petrecut în pijamale. Vin cu o propunere să facem această perioadă mai plăcută și mai jucăușă. Dacă ești o persoană care se lasă influențată de culoarea lenjeriilor de pat și a pijamalelor sau pur și simplu îți plac astfel de articole mai deosebite atunci sigur propunerea mea îți va fi pe plac. Vă prezint astăzi LADY-LINE un site cu o mulțime de pijamale super drăguțe, haioase și deosebite, dar și cu multe alte produse.

Trebuie să știți în primul rând că pe site veți găsi multe produse ca: produse de îngrijire, măști, lenjerie intimă, papuci de casă, halate, cămăși de noapte și pijamale pentru întreaga familie. Mă voi rezuma însă la pijamalele pe care le găsiți aici, iar celelelalte produse vă invit să le descoperiți pe site în funcție de preferințele voastre.

IMG_20210402_131437

Pijamalele au un rol important în timpul nopții. Acestea trebuie să fie confortabile și lejere pentru a ne putea mișca ușor în timpul somnului, din materiale de calitate pentru a nu ne crea iritații, transpirație excesivă sau disconfort, iar dacă îndeplinesc toate criteriile și mai sunt și drăguțe câștigă puncte bonus.

Pe Lady-Line veți găsi o selecție de pijamale XXL pentru femei și bărbați, pentru gravide, plușate, pentru fiecare sezon atât pentru femei, cât și pentru bărbați (pijamale de vară, primăvară, toamnă, iarnă), pijamale pentru copii, dar și cămăși de noapte. Eu mi-am ales două modele de pe site, ambele din secțiunea de pijamale pentru toamnă pe care le-am tot purtat și spălat de când au ajuns la mine.

Pijamale Dama Vienetta Model ‘Amici di Pello’ Pink

Prima pijama are bluză cu mânecă lungă și este realizată din 100% bumbac, iar pantalonii sunt lungi și sunt realizați din 70% bumbac și 30% poliester. Bluza este ușor mai cambrată în talie, oferind un efect tare frumos. Pantalonii au un șiret pentru a fi ajustați în funcție de mărime. Ambele piese sunt extrem de fine și confortabile. În urma spălări lor repetate nu am observat ca acestea să intre la apă sau culorile să își piardă din intensitate.

IMG_20210402_132935

Pijamale Dama Vienetta Dream, ‘Eggcellent – Better Togeter’

Cu siguranță aceasta este preferata mea dintre cele două alese. Are un model super drăgălaș și deosebit cu un ou ochi și bacon care se repetă pe pantaloni. La fel ca prima, este formată din bluză cu mânecă lungă și pantaloni lungi. Bluza este din 100% bumbac, iar pantalonii au 50% bumbac, 45% poliester și 5% elastan pentru că sunt o idee asemănători colanților. Avem din nou materiale fine și confortabile care nu se degradează în timpul spălării. Imprimeul cu ou și bacon nu a fost afectat la mașina de spălat sau la fierul de calcat.

IMG_20210402_130930

Eu sunt tare mulțumită de calitatea acestor pijamale. Așa cum vă spuneam la început, le-am tot purtat prin rotație de când au ajuns la mine pentru că îmi plac extrem de mult. Pentru că m-a convins calitatea acestor produse voi da curând o nouă comandă pe Lady- Line. Mi-au atras atenția câteva pijamale pentru vară și am descoperit și câteva sutiene potrivite pentru rochiile mai decoltate.

Poți vedea aici un clip pe care l-am realizat cu aceste pijamale pentru Instagram.

//www.instagram.com/embed.js

Pentru mai multe modele deosebite accesați www.lady-line.ro

Care este pijamaua ta preferată dintre cele două ?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.