MAKEUP · REVIEWS · SKIN CARE

BOOST DE HIDRATARE ȘI ÎNGRIJIRE BIO – DR. PAWPAW

Bună, dragilor!

În articolul de astăzi voi combina două dintre pasiunile mele, makeup și skincare. Cred că suntem toți familiarizați cu o mulțime de produse multifuncționale care ne fac activitățile și viața de zi cu zi mai ușoară. Ce ai zice de produse multifuncționale pe care să le folosești atât în îngrijirea pielii, cât și în makeup? Ei bine acest lucru este posibil cu o gamă tare interesantă, pe care o voi prezenta astăzi, de la Dr. PawPaw.

IMG_20210406_164031

Brandul Dr. PawPaw a fost înființat în 2013 în Marea Britanie. Scopul acestui brand a fost de a creea formule multifuncționale pentru îngrijirea buzelor, a pielii și a părului. Acestea putând fi folosite de la cel mai mic membru al familiei, nou născuți și până la cei mai în vârstă, bunici. Ca ingredient cheie găsim fructul pawpaw, cunoscut și ca papaya, dar și aloe vera, ulei de măsline sau de cocos. Printre produsele Dr. PawPaw se numără: balsamul multifuncțional, crema pentru mâini, balsamul pentru păr și corp, exfoliantul pentru buze și balsam 2 în 1, șampon și gel de duș, tratament pentru păr 7 în 1. Toate aceste produse sunt Cruelty-Free, adică nu au fost testate pe animale, și Vegane datorită ingredientelor folosite.

Au ajuns și la mine o parte dintre balsamurile multifuncționale, 5 nuanțe mai exact. Le-am testat, le-am inclus în rtina de îngrijire și chiar în machiajele mele și vreau să vi le arăt astăzi împreună cu swatchuri pentru a descoperi mai bine nuanțele și să povestim puțin despre ele.

IMG_20210406_174648
IMG_20210406_175223

Ultimate Red, Peach Pink și Hot Pink sunt cele mai aprinse nuanțe ale colecției. Nuanțe care se pot aplica pe buze, pe pomeți ca un blush cremos sau ca bază colorată pentru fardul de pleoape. Deși sunt intense se pot aplica în cantități mici pentru un look mai soft, delicat. Aplicat pe buze de exemplu, acest balsam va oferi și hidratare în profunzime pe lângă culoare și aspect de gloss.

IMG_20210406_164452

Rich Mocha este o nuanță super interesantă de nude – maroniu. Partea interesantă este că această nuanță poate fi folosită pe buze, ca bază colorată pe pleoape și ca nuanță pentru conturarea cremoasă. Ca și contur cremos se estompează frumos, nu creează pete și are și o nuanță plăcută astfel încât să nu facă tenul roșiatic. Pentru pleoape este foarte util pentru a da formă machiajului. Fardurile aplicate ulterior se estompează și ele frumos, fără să creeze pete și au o intensitate mai mare. Aplicat pe buze oferă un aspect natural și perfect pentru machiajul de zi cu zi în timp ce buzele se bucură de un boost de hidratare.

IMG_20210406_164611

Ultimul produs din această gamă este incolor, iar în compoziție are unt de shea. Acesta este destinat aplicării pe zone mai mari de piele, pe cuticule, chiar și pe păr, dar și pe buze bineînțeles. Eu l-am folosit cel mai des pe buze. Îl țin pe măsuțela de lângă pat și ori de câte ori îmi simt buzele uscate aplic un strat generos din acest balsam. Un alt mod în care l-am folosit a fost pentru cuticule dupa manechiura cu ojă semipermanentă. Hidratează zona în profunzime și face ca pielea să fie foarte fină și catifelată. Plănuiesc să îl folosesc și pe coate. După multe ore petrecute la birou, pielea din această zona are de suferit și este foarte uscată, fiind și o zonă cam neglijată a corpului.

IMG_20210406_164514

Trebuie să știți că deși produsele din această gamă au ca scop hidratarea în profunzime, accestea nu lasă peliculă grasă, inestetică și deranjantă la suprafața pielii. Sunt și foarte spornice pentru că fiecare tub are 25 ml, dar pot fi achiziționate și în variante mai mici de 10 ml. Termenul de valabilitate al acestora fiind de 12 luni de la deschidere.

Cele patru produse colorate au ajuns în măsuța mea de machiaj și cam de fiecare dată întind mâna spre cel puțin unul dintre ele. Iar ultimul dintre acestea, așa cum vă spuneam este mereu la îndemână pentru hidratarea zonelor uscate.

Le găsiți disponibile pe site-ul Biocart la secțiunea Dr. PawPaw. Balsamurile multifuncționale au acum o reducere de -20%. Pe lângă produsele individuale, pe site găsiți și setul cu întreaga gamă sau seturi mai mici cu trei dintre aceste nuanțe.

Cum ți se pare această gamă de la Dr. PawPaw cu produse multifuncționale?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.