REVIEWS · SKIN CARE

AROME DE IARNĂ – LIFE CARE HAPPY

Bună, dragilor!

Sărbătorile aduc cea mai frumoasă perioadă din an, cu arome ce ne îmbie casa, gusturi minunate , decoruri pline de magie și cadouri surprinzătoare. Acestea sunt la câțiva pași distanță și lista cadourilor este încă deschisă. M-am ocupat deja de o parte dintre cadouri, iar pe unele dintre ele am ajuns să le caut în ultimul moment. Pentru aceste clipe când ai nevoie rapid de un cadou care să impresioneze, să ofere momente de răsfăț și relaxare, ne sare în ajutor Life Care. Au creat o gamă specială în ediție limitată pentru această perioadă a sărbătorilor.

Astăzi vreau să vă arât un set de la Life Care Happy care este gata de pus sub brad pentru tine sau o persoană dragă. Acesta vine deja ambalat într-o cutie festivă astfel încât să nu îți mai faci griji cu împachetarea lui. În acesta găsim 2 produse pentru îngrijire, hidratare și răsfăț. Cele două produse ne învăluie în arome de miere și vanilie.

IMG_20201221_131244_1

Gel de duș Honey & Vanilla Christmas, cu plante Bio

Gel de duș cremos, ușor spumant ce curăță delicat pielea fără să o usuce. Conține aloe vera organică și ulei de măsline și are aromă de vanilie și miere. Oferă un moment de răsfăț și te învăluie în arome de iarnă. Poate fi folosit și pe pielea sensibilă, oferind o stare de bine acesteia.

IMG_20201221_131941

Loțiune de corp Honey & Vanilla Christmas, cu plante Bio

O loțiune de corp hidratantă, cu formulă lejeră care se absoarbe repede în piele fără să lase senzația de piele grasă. Aroma de vanilie și miere este persistentă și perfectă pentru această perioadă din an. Untul organic de shea și uleiul de migdale dulci hrănesc, protejează și răsfață pielea, lăsând-o moale și catifelată la atingere pentru o perioadă îndelungată.

IMG_20201221_132005

Îmi place tare mult că ambele produse vin cu pompiță. Aceasta le face mai ușor de utilizat în dus, în cazul gelului de duș și de pe noptiera din cameră în cazul loțiuni pentru corp, ca aceasta să ne fie mai aproape în această perioadă când pielea are nevoie de foarte multa hidratare.

Setul este disponibil la un preț redus aici pe Life Care. Fie că îl alegi pentru tine sau să îl oferi unei persoane dragi, acest set aduce mai aproape magia sărbătorilor iubite de toți și ideea relaxării, mai ales în acest an dificil.

Cum ți se pare combinația de miere și vanilie?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.