MAKEUP · MAKEUP LOOK · REVIEWS

PUNE-ȚI ÎN VALOARE OCHII CU AVON POWERSTAY

Bună, draga mea!

În această perioadă când suntem obligați să purtăm masca în spațiile închise și în anumite zone ne gândim că nu ne mai putem bucura de produsele preferate de machiaj. Avon vine în ajutorul nostru și ne îndeamnă să ne punem în valoare ochii. Datorită campaniei BUZZStore au ajuns la mine două produse Avon din gama PowerStay pe care vi le voi prezenta în acest articol.

IMG_20200729_151934

Mascara PowerStay are o formulă rezistentă la apă, care nu se întinde și nu lasă urme chiar și în cele mai călduroase zile de vară. Este îmbunătățită cu proteine, colagen și aminoacizi ce protejează și mențin culoarea genelor un timp îndelungat. Peria curbată îmbracă fiecare geană în parte și îi oferă volum pentru gene mai groase și seducatoare.

La început, la fel ca la orice astfel de produs, formula este mai lichidă și tinde să lipească puțin genele. După câteva utilizări însă formula devine perfectă și face ca genele să arate foarte bine.

IMG_20200729_152351

Fardul cremos PowerStay este sub formă de creion. Acesta oferă o culoare intensă și uniformă. Fiind rezistent la căldură, umiditate și apă timp de 16 ore. Datorită consistenței cremoase poate fi folosit ca fard de pleoape sau creion de ochi.

Acest creion poate fi aplicat ca atare sau ca bază pe toată pleoapa și fixat cu un fard pudră în aceeași nuanță sau nuanță asemănătoare. Este un produs care îți oferă posibilitatea de a crea un smokey eyes foarte ușor.

IMG_20200729_152159

Aceste două produse de la Avon sunt create pentru a ne ajuta să ne păstrăm feminitatea oferind posibilitatea de a purta machiaj de lungă durată chiar și atunci când ne protejăm împotriva virusului.

În clipul de aici poți vedea cum arată mascara PowerStay aplicată pe genele mele.

Dacă îți dorești și tu să participi la campaniile BUZZStore te poți înscrie accesând următorul link: Înscriere BUZZStore.

Ai încercat produse Avon din gama PowerStay?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “PUNE-ȚI ÎN VALOARE OCHII CU AVON POWERSTAY

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.