REVIEWS · SKIN CARE

ACORDĂ ÎNGRIJIRE DEOSEBITĂ TENULUI TĂU CU PRODUSE JONZAC

Bună, draga mea!

Astăzi îți voi prezenta două produse de skincare mai deoseobite. De ce deoseobite? Pentru că este vorba de produsele de la Jonzac. Un brand dedicat eticii și ecologiei, fiind împotriva testării produselor pe animale și implicat în protejarea mediului prin ambalaje din materiale plastice reciclate pentru ca impactul acestora asupra mediului să fie cât mai mic. Produsele sunt hipoalergenice, noncomedogenice, testate, fără conservanți, parabeni, parfum sau alcool, iar toate produsele sunt certificate bio.

IMG_20200520_155528

Produsele Jonzac au la bază apa termală izotonică și hipermineralizată extrasă de la o adâncime foarte mare, compoziția acesteia fiind foarte apropiată de cea a celulelor pielii. Mai multe informații interesante și utile poți găsi aici. Cele două produse Jonzac care au ajuns la mine și pe care le folosesc de ceva timp sunt:

Crema Purifiantă Matifiantă

IMG_20200520_155350

Crema purifiantă matifiantă face parte din gama Pure. Aceasta este destinată tenului mixt și gras pentru a controla secreția de sebum, dar și pentru a oferi hidratare tenului, printr-o acțiune dublă: astringentă și matifiantă cu eficacitate imediată și seboregulatoare cu eficacitate prelungită.

Excesul de sebum este controlat de sărurile de zinc și absorbit de talc și pulberea de siliciu pentru un aspect mat. Pielea va fi calmată datorită Apei Termale Jonzac antiinflamatoare, calmante, regeneratoare și reparatoare.

Crema are o textură lejeră care se absoarbe rapid în ten, datorită acestei texturi îmi place să o aplic ca bază pentru machiaj sau înainte de crema cu protecție solară. Am aplicat crema matifiantă mai multe zile la rand și pot spune că tenul meu mixt a arătat foarte bine. Sebumul nu a mai fost atât de vizibil la suprafața tenului pe tot parcursului zilei.

Apa Termala Jonzac

IMG_20200520_155408

Apa Termală Jonzac este extrasă din mediul original, de la mare adâncime și este acreditată de Academia de Medicină Franceză pentru eficiența sa. Este bogată și echilibrată în minerale și lucrează împreună cu celulele pielii pentru a activa procesul de reînnoire celulară.

Spray-ul conține 100% apă termală pură, delicată și hipermineralizată cu proprietăți calmante, regenerante, anti-iritante și izotonică. Oferă senzație ușoară de prospețime și un filtru delicat pe suprafața pielii. Este singura apă termală ce poate fi lăsată pe ten.

Îmi place foarte mult pulverizatorul apei termale, fiind nevoie de un singur puf pentru ca tot tenul să fie hidratat. Aplic Apa Termală Jonzac înainte de crema matifiantă Jonzac, înainte de un ser cu acid hialuronic și ori de câte ori simt că tenul meu are nevoie de un moment de rehidratare.

Îmi plac tare mult ambele produse Jonzac, acestea și-au câștigat locul în rutina mea de îngrijire și vor rămâne acolo pentru o lungă perioadă de timp. Îmi doresc să încerc și alte produse așa ca le voi caută pe site-ul Jonzac pe cele care se potrivesc tenului meu.

Produsele Jonzac sunt disponibile online pe: Emag, vianaturalia.ro, rangali.ro, minuneanaturii.ro.

Ai încercat produsele Jonzac? Care este preferatul tău?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “ACORDĂ ÎNGRIJIRE DEOSEBITĂ TENULUI TĂU CU PRODUSE JONZAC

  1. Am citit atât de multe lucruri frumoase despre aceste produse încât îmi doresc să văd cum sunt.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.