HAIR · REVIEWS

UN NOU LOOK – GLISS COLOR REVIEW

După o perioadă de pauză am revenit cu o mică schimbare. Ajutor mi-a fost BUZZStore și campania în colaborare cu Schwarzkopf care mi-a oferit ocazia de a încerca vopseaua de păr din gama GLISS Color. Am ales să fac această mică schimbare pe care mi-o propusesem oricum pentru acest început de primăvara, acum a fost însă momentul oportun pentru a îmi mai schimba dispoziția și pentru a mă pregăti pentru razele de soare ale primăverii.

Pentru că 15 Mai nu înseamnă libertate totală, recomandarea mea este să fim în continuare responsabili și atenți la comportamentul nostru pentru a ne putea bucura de aceste raze de soare fără a ne pune pe noi în pericol sau pe cei dragi. Să trecem însă la vedeta acestui articol – colorantul pentru păr Gliss Color.

IMG_20200320_171955

GLISS Color are un complex de acid hialuronic care protejează părul împotriva deteriorării și care îi oferă îngrijire în timpul și după vopsire. Rezultatul vopsirii fiind un păr sănătos, strălucitor și o culoare vibrantă care rezistă mult timp. Gama GLISS Color este disponibilă în 20 de nuanțe astfel încât să îți găsești cu ușurință preferata.

Eu am ales 8-0 Blond Natural și nu cred ca mi s-ar fi potrivit mai bine o altă nuanță acum. Am reușit să îmi uniformizează nuanța părului și să îl fac să arate minunat chiar dacă nu este identic cu nuanța de pe ambalaj. Colorantul Gliss Color este foarte ușor de folosit fiind necesar combinarea a doar 2 produse și aplicarea lor pe păr, aplicare pe care eu am reușit să o fac singură. Mi-a plăcut tare mult că mirosul puternic și deranjant de amoniac a fost luat de unul plăcut și floral. După spalare părul a rămas foarte fin și strălucitor datorită complexului de acid hialuronic, iar culoarea vibrantă și uniformă.

Așa arată părul meu la lumina naturală după ce l-am vopsit cu Gliss Color.

IMG_20200427_164739

Recomand gama Gliss Color pentru schimbările mai mici sau mai mari de look, eu voi refolosi cu siguranță acest produs pentru că s-a descurcat foarte bine cu părul meu și sunt mulțumită de rezultat.

Cel mai bun preț l-am găsit aici.

Ai încercat colorantul Gliss Color?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “UN NOU LOOK – GLISS COLOR REVIEW

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.