MAKEUP · REVIEWS

30 DE RUJURI – #9

Sunt zile în care oricât mi-aș dori un machiaj mai complex ajung să realizez unul simplu și mai natural. Fond de ten, puțin blush, sprâncenele, mascara, gloss pe buze și sunt gata de plecare.

Folosesc destul de des glossul din gama Butter Gloss de la Nyx. Îmi place că îmi hidratează buzele și nu are o textură lipicioasă. Am câteva nuanțe, dar astăzi am ales să port nuanța Tres Leches. Am aplicat glossul după ce am conturat buzele folosind creionul de la Boys’n Berries în nuanța Naked. Cele două nuanțe sunt asemănătoare și se potrivesc perfect.

Glossul nu are o formulă rezistentă și se transferă ușor. Buzele rămân hidratate după dispariția glossului, iar datorită combinației de gloss peste creion buzele au rămas într-o nuanță plăcută de nude. Pe parcursul zilei am reaplicat de câteva ori glossul.

Gama Intense Butter Gloss de la NYX conține 14 nuanțe pe care le găsiți în magazinele lor și online pe MakeupShop. Eu am o variantă mică din calendarul advent de anul trecut, iar varianta full size este 29 de lei.

Ai încercat gama Intense Butter Gloss de la NYX? Ce părere ai despre glossuri?

*Pentru a reda realitatea, pozele sunt realizate cu telefonul și nu sunt editate.

Îți mulțumesc pentru vizită. Te invit să te abonezi pentru a fi la curent cu postările acestei provocări. Nu uita să urmărești pagina de Facebook – Stephanie’s Choice și contul de Instagram.

One thought on “30 DE RUJURI – #9

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.