REVIEWS · SKIN CARE

KIT-UL SENSIBLU PENTRU VACANȚĂ FĂRĂ GRIJI

Vara a trecut, dar încă este timp de o vacanță pentru a profita de zilele călduroase și ultimele raze de soare înaintea toamnei. Sensiblu s-a gândit la aceste zile și a creat un kit cu produse esențiale pentru o vacanță fără griji. Cu ocazia campaniei BuzzStore am reușit să intru în posesia unui astfel de kit care este de mare ajutor și vă povestesc puțin despre produsele care sunt binevenite în portfardul de călătorie.

IMG_20190901_165131

Vara nu este perfectă și completă fără câteva zile la malul mării. L’Erbolario are grijă de pielea expusă la soare cu produse cu factor de protecție. Pentru primele expuneri la soarele puternic este recomandată o cremă cu SPF30 care protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB. Varianta celor de la L’Erborario conține morcov, susan și karite și previne formarea ridurilor, păstrând pielea catifelată și elastică. Produsele cu protecție solară de la L’Erbolario au devenit preferatele mele anul acesta deoarece protejează pielea în timp ce oferă un bronz frumos, sănătos și uniform.

IMG_20190901_165225

Este perioada ieșirilor în natură, dar și a insectelor care ne dau târcoale și care provoacă disconfort precum mâncărimi, alergii și tot felul de ciupituri. Dr. Hart ne recomandă un spray repelent împotriva țânțarilor și a căpușelor ce poate fi folosit și la cei mici și care ține insectele departe. Acest produs a făcut ca serile de vară petrecute afară să fie relaxante și lipsite de griji.

IMG_20190901_165152_1

Temperaturile ridicate ne dau bătăi de cap și ne creează disconfort. Este foarte important ca în această perioadă să alegem un deodorant rezistent, dar cu ingrediente cât mai naturale. Deodorantul cu rodie de la Dr. Organic promite să protejeze de mirosul neplăcut până la 24 de ore în timp ce are grijă și de pielea sensibilă cu ajutorul ingredientelor cu până la 75% de origine organică, fără aluminiu, sls, parabeni și alcool. Un deodorant fin și blând cu pielea care rezistă bine pe parcursul unei zile, are o aromă plăcută ce poate fi folosită atât de femei, cât și de bărbați.

IMG_20190901_165250

Un produs care nu lipsește niciodată din bagaj indiferent de destinație este șamponul uscat de la Batiste. Acesta este sub formă de spray, fiind ușor de folosit, reîmprospătează și revitalizează părul între două spălări absorbind sebumul de la rădăcina firelor de păr. Eu obișnuiesc să îl aplic la rădăcini, în zonele unde simt nevoia și după câteva secunde să îl masez puțin. Astfel funcționează cel mai bine pentru mine și îmi redă volumul natural al părului. Șampoanele uscate de la Batiste sunt cele mai bune produse de acest tip pe care eu le-am încercat.

IMG_20190901_165241_1

Produsele din kit-ul Sensiblu cu siguranță sunt de mare ajutor și fac zilele de vacanță mai plăcute, mai relaxante și lipsite de griji indiferent de destinația acesteia.

Te poți înscrie și tu la campaniile BuzzStore aici.

Ce părere ai de acest kit? Cât de folositoare ți-ar fi aceste produse în vacanta?

Îți mulțumesc pentru vizită.

9 thoughts on “KIT-UL SENSIBLU PENTRU VACANȚĂ FĂRĂ GRIJI

  1. Este tare fain acest kit!! Imi plac la nebunie produsele acestea. Mereu gasesc ceva util la Sensiblu. Samponul uscat Batiste este printre preferatele mele. 😘😘

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.